Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Pravila foruma taj Sub Feb 16, 2013 8:44 am

avatar

Kole

Administrator
Dok administratori i urednici ovog foruma nastoje da pregledaju bilo koji dostupni materijal što je brže moguće, nemoguće je pregledati svaku poruku. Prema tome, na Vama je da znate da sve poruke poslate na ove forume iskazuju stavove i opredeljenja autora, nikako administratora, urednika ili ostalih članova foruma (osim, naravno, ako je poruka poslata lično od ovih ljudi).

Slažete se da nećete slati nikakve pogrdne, nepristojne, vulgarne, klevetičke, odvratne, preteće, seksualno-orjentisane poruke ili bilo kakav materijal koji može narušiti bilo koje od korisničkih pravila. Postupajući drugačije, možete biti odmah i trajno isključeni (i Vaš internet provajder će biti obavešten). IP adrese svih poruka su sačuvane za pomoć u slucaju prekršaja ovih uslova. Slažete se da administratori i urednici ovog foruma imaju pravo da obrišu, izmene, pomere ili zatvore svaku temu u svako doba ako to smatraju potrebnim. Kao korisnik slažete se sa svim informacijama koje ste prethodno uneli i one ce biti sačuvane u bazi podataka. Sami ste odgovorni za sadržaj poruka poslatih na ovaj forum. Administratori i urednici nisu odgovorni u slučaju hakerskih napada i/ili drugih neprilika zbog slanja određenih poruka, koje su naudile vašoj internet bezbednosti.

Ovaj forum koristi kolačiće (cookies) da bi sačuvao informacije na Vašem kompjuteru. Ovi cookies fajlovi ne sadrže ni jednu od informacija koju ste ubacili boravkom na forumu, oni služe samo da upotpune bolji izgled strane. Vaša email adresa se koristi samo za potvrdu vaših podataka, registracije i šifre.

Ukoliko imate bila kakva pitanja vezana za rad foruma, molimo Vas da se obratite administratoru putem kontakt forme.

Klikom na dugme za registraciju ispod:

-Potvrđujete da ste pročitali pravila foruma.
-Slažete se sa pravilima i obavezujete se na njihovo poštovanje.
-Dajete pravo administratorima i moderatorima da izmenjuju, premeštaju i brišu vaše poruke u bilo kojem trenutku ukoliko krše neko pravilo.

Pogledaj profil korisnika http://13bet.goalsoccer.net

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu